Studio huren Breda

Ga je op jezelf wonen en wil je een studio huren in Breda? Schrijf je dan snel in bij Klik voor Kamers, het platform dat studenten aan een kamer helpt. Op de website worden dagelijks nieuwe studio’s en studentenkamers aangeboden. Deze kamers worden verhuurd door woningcorporaties. Je weet dus zeker dat het vertrouwd is. Schrijf je in en reageer op de studio of kamer die bij jou past. Inschrijven is geheel gratis. Bij Klik voor Kamers ben je slechts een klik verwijderd van een mooie studio in Breda.

Studentenstad Breda
Je studententijd is een van de mooiste periodes van je leven. In Breda kom je een bruisend studentenleven tegen. De stad staat dan ook bekend om de gezellige kroegen, studentenverenigingen en leuke winkels. Wil je graag een studio huren in Breda maar heb je nog weinig connecties in de stad? Bij Klik voor Kamers vind je makkelijk een leuke studentenkamer. Bij ons vind je alleen maar kamers en studio’s die speciaal bedoeld zijn voor mensen die studeren. Als je een studio wilt huren in Breda, moet je jezelf inschrijven bij Klik voor Kamers. Na inschrijving kun je op je persoonlijke pagina aangeven wat je precies zoekt. Wil je liever een kamer in een studentencomplex? Of een leuke studio in de binnenstad? Er is altijd volop keuze. Als er een geschikte kamer vrij komt, krijg je van Klik voor Kamers een e-mail. Als de kamer bevalt, kun je reageren op de advertentie.

Een kamer huren
De website van Klik voor Kamers is heel overzichtelijk. Je vindt alle aangeboden kamers en studio’s op een plek. Bij de advertenties vind je ook nog extra informatie, bijvoorbeeld over de grootte van de kamer of de ligging. Als je een kamer zoekt is het belangrijk om te weten dat je leeftijd een grote rol speelt. Als je tussen de 16 en 18 jaar bent, mag je namelijk alleen reageren op kamers. Vanaf je 18de tot je 27ste kun je op kamers en studentenstudio’s reageren. Ben je ouder dan 27 jaar? Dan mag je alleen nog maar reageren op zelfstandige studentenstudio’s.

Toewijzing
Als de advertentietijd verstreken is, selecteert Klik voor Kamers een kandidaat. Die krijgt automatisch bericht. Toewijzing van de studio’s kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van inschrijving. Degene die het langst staat ingeschreven, krijgt de studio als eerste aangeboden. Soms is degene die het snelst reageert, de kandidaat. Maar studentenkamers worden ook vaak verloot. Het maakt niet uit hoe lang je ingeschreven staat.

Kandidaat
Ben jij de gelukkige kandidaat geworden? Je ontvangt dan een e-mail met instructies van Klik voor Kamers. Want je moet met verschillende zaken rekening houden. Allereerst moet je binnen 24 uur iets van je laten horen. Anders gaat de studio naar iemand anders. Je hoeft pas na de bezichtiging aan te geven of je de studio wilt huren. Ben je deze keer niet geselecteerd voor de kamer? Dan kun je op je persoonlijke pagina het verloop van het aanbiedproces zien en nagaan of je eventueel nog kans maakt op de kamer.

Voor een geschikte studentenkamer moet je dus bij Klik voor Kamers zijn. Heb je nog vragen over een studio huren in Breda? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.