Kamer huren Breda

Voor studenten die een kamer willen huren in Breda, is Klik voor Kamers het ideale verhuurplatform. Op de website worden dagelijks nieuwe studentenkamers en studio’s aangeboden. Als je ingeschreven bent, kun je reageren op een advertentie om zo kans te maken op een kamer. Inschrijven is geheel gratis. Bij Klik voor Kamers ben je slechts een klik verwijderd van je ideale studentenkamer.

Breda, de studentenstad van Brabant
Breda staat bekend om de vele gezellige studentenverenigingen en leuke horecagelegenheden. Wonen in Breda is echt een aanrader. Je vindt er namelijk een diversiteit aan kroegen, discotheken en winkels. En met Klik voor Kamers is het makkelijk om je ideale studentenkamer te vinden.

Studeren
Als je gaat studeren breekt er een nieuwe periode in je leven aan. De studie die je wilt volgen ligt bijvoorbeeld niet altijd naast de deur. Op kamers gaan is soms de enige optie. Maar het is niet altijd eenvoudig om een kamer te vinden die vertrouwd is en ook nog dicht bij de universiteit of hogeschool ligt. Bij Klik voor Kamers vind je alleen maar kamers en studio’s die speciaal bedoeld zijn voor studenten. Daarnaast is de ligging ook vaak gunstig. Als je een kamer wilt huren in Breda, moet je jezelf inschrijven bij Klik voor Kamers. Na inschrijving kun je op je persoonlijke pagina aangeven wat je precies zoekt. Als er een geschikte kamer vrij komt, krijg je van Klik voor Kamers een e-mail.

Een kamer huren
Op de website van Klik voor Kamers zie je alle aangeboden kamers en studio’s staan. Bij de advertenties vind je ook nog extra informatie, bijvoorbeeld over de grootte van de kamer of de ligging. Ook je leeftijd is van belang. Als je tussen de 16 en 18 jaar bent, mag je alleen reageren op kamers. Vanaf je 18de tot je 27ste kun je op kamers en zelfstandige studentenstudio’s reageren. Ben je ouder dan 27 jaar? Dan mag je alleen nog maar reageren op zelfstandige studentenstudio’s.

Toewijzing
Na het verstrijken van de advertentietijd selecteert Klik voor Kamers de kandidaat die als eerste in aanmerking komt. Toewijzing geschiedt op verschillende manieren. Soms is de inschrijfduur het belangrijkst. Degene met de langste inschrijftijd, krijgt de kamer aangeboden. Soms is degene die het snelst reageert, de kandidaat. Maar studentenkamers worden ook vaak verloot. Uit alle reacties loten we de eerste kandidaat. Het maakt niet uit hoe lang je ingeschreven staat.

Geselecteerd
Ben jij de kandidaat geworden? Je ontvangt dan een e-mail met instructies van Klik voor Kamers. Je moet binnen 24 uur laten weten of je de kamer wilt bezichtigen. Je hoeft pas na de bezichtiging aan te geven of je de kamer wel of niet wilt huren. Ben je deze keer niet geselecteerd voor de kamer? Dan kun je op je persoonlijke pagina het verloop van het aanbiedproces zien en nagaan of je eventueel nog kans maakt op de kamer.

Voor een geschikte studentenkamer moet je dus bij Klik voor Kamers zijn. Heb je nog vragen over een kamer huren in Breda? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.