Nederlands
Taal / Language
Kies een taal / Choose your language
Or translate with Google Translate

Inschrijven

Je inschrijven als woonruimtezoekende

Je kunt je op deze website inschrijven als woonruimtezoekende en reageren op de aangeboden studentenkamers en -studio's van Alwel, Laurentius en WonenBreburg in Breda en Tilburg. Bovendien kun je met dezelfde inschrijving op zoek naar een parkeerplaats. Om je te kunnen inschrijven, ben je minimaal 16 jaar en heb je een geldig legitimatiebewijs. Een inschrijving bij Klik voor Kamers is gratis. De inschrijving kun je jaarlijks verlengen.

Om te reageren op geadverteerde woningen moet je een aanmelding/inschrijving van een Nederlandse onderwijsinstelling aan de inschrijving hebben toegevoegd. 

 

Op zoek naar een niet-studentenwoning?

Ben je op zoek naar een 'gewone' woning in de regio West Brabant, dan moet je je inschrijven bij Klik voor Wonen.

Ben je op zoek naar een 'gewone' woning in de regio Midden Brabant, dan moet je je inschrijven bij Woning in Zicht.

Reageren

Via de pagina Aanbod kun je reageren op kamers met gedeelde voorzieningen, zelfstandige studentenstudio's, tijdelijke studentenwoningen en parkeerplaatsen. Voor de verhuur van studentenkamers en -studio's gelden verschillende spelregels, die onder andere te maken hebben met je leeftijd. Als je bent ingelogd op ‘Mijn Klik voor Kamers’ zie je onder de button 'Passend aanbod’ alleen de woningen waarvoor jij in aanmerking komt. 

Meer informatie

Heb je vragen? Stel je vraag via e-mail [email protected]

Inschrijving starten
Inschrijven kost ongeveer 5 minuten

Om je gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken.

Inschrijven is gratis

Elk jaar kun je de inschrijving verlengen.

Bewijs van aanmelding of inschrijving bij je opleiding

Voordat je kunt reageren op geadverteerde woonruimte moet je een bewijs van inschrijving of aanmelding van je opleiding toevoegen.