Huren Tilburg

Ga je studeren en wil je een kamer huren in Tilburg? Klik voor Kamers is de verhuurbemiddelaar voor kamers en studentenflats. Je vindt op onze website een uitgebreid aanbod van kamers. En daar komen dagelijks nieuwe advertenties bij. Je kunt je inschrijven bij Klik voor Kamers als je een opleiding volgt bij een Nederlandse onderwijsinstelling of die binnen een jaar gaat volgen. Inschrijven is geheel gratis en ook nog eens erg eenvoudig.

Voor het eerst zelfstandig wonen
Studenten besluiten vaak om op kamers te gaan wonen tijdens hun studie. Dat kan verschillende redenen hebben. Soms is je studie ver van huis. Of je wilt je helemaal in het studentenleven storten. Studeer je in Tilburg en wil je het liefst een kamer huren in Tilburg? Schrijf je dan in bij Klik voor Kamers. Je kunt via een zoekprofiel je wensen aangeven, bijvoorbeeld waar je een kamer wilt. Als er iets vrij komt, krijg je van ons per e-mail een tipbericht.

Informatie over de kamers
Je ziet op de website alle aangeboden kamers staan. Ook vind je daar extra informatie over de kamer, bijvoorbeeld de grootte of de ligging. Ook lees je wat voor kamer het is en of deze op de begaande grond ligt. Daarnaast vind je meer informatie over de buurt en of de hogeschool of universiteit in de nabije omgeving ligt. En dat is handig, je ziet dan direct of je ver moet reizen en wat voor voorzieningen er in de buurt te vinden zijn.

Leeftijd
Je leeftijd bepaalt op welke kamers je mag reageren. Als je tussen de 16 en 18 jaar bent, mag je alleen een kamer huren in Tilburg. Vanaf je 18de tot je 27ste kun je op kamers en zelfstandige studentenstudio’s reageren. Tussen je 16e en 18e ben je welkom voor een kamer. Als je ouder bent dan 27 jaar kom je alleen nog maar in aanmerking voor studentenstudio’s.

Toewijzing
Als de advertentietijd verstreken is, selecteert Klik voor Kamers een kandidaat die de kamer of studio toegewezen krijgt. Dat kan op verschillende manieren. Soms is de inschrijfduur doorslaggevend. Degene met de langste inschrijftijd, krijgt de kamer als eerste aangeboden. Andere keren is degene die het snelst gereageerd heeft, de gelukkige. Maar Klik voor Kamers verloot ook vaak studentenkamers. Uit alle reacties loten we de eerste kandidaat. Het maakt dan niet uit hoe lang je ingeschreven staat.

Geselecteerd
Heb je de kamer toegewezen gekregen? Dan ontvang je een e-mail met instructies. Je moet wel binnen 24 uur laten weten of je de kamer wilt bezichtigen. Als we geen reactie krijgen, dan gaat de kamer naar de volgende kandidaat. Je hoeft niet meteen aan te geven of je de kamer wilt hebben. Je mag de kamer namelijk eerst bezichtigen.
 
Voor een geschikte studentenkamer moet je dus bij Klik voor Kamers zijn. Je bent slechts een klik verwijderd van je ideale kamer of studio. En als je klaar bent met studeren of wilt gaan samenwonen, kun je bij Klik voor Wonen terecht voor een geschikt huurhuis. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.