Studio huren Tilburg

Op zoek naar een leuke studio om te huren in Tilburg? Schrijf je dan in bij Klik voor Kamers, het verhuurplatform voor woningruimte voor studenten. Dagelijks worden er op onze website nieuwe studio’s en kamers aangeboden. Als je ingeschreven staat, kun je reageren op een advertentie. Inschrijven is gratis. Je bent bij Klik voor Kamers slechts een klik verwijderd van een studio in Tilburg.

Een echte studentenstad
Tilburg staat bekend als een van de leukste studentensteden van Nederland. En dat is niet vreemd, want Tilburg heeft veel te bieden voor studenten. Leuke studentenverenigingen, gezellige kroegen, leuke festivals en een groot winkelaanbod. Er is genoeg te doen in Tilburg. Veel studenten kiezen dan ook voor Tilburg als ze gaan studeren. Als je een studio wilt huren in Tilburg, kun je bij Klik voor Kamers terecht. Je vindt bij ons verschillende kamers en studio’s, dicht bij het centrum of bij de universiteit of hogeschool.

Op kamers
Soms is het onvermijdelijk om op kamers te gaan. Bijvoorbeeld als de studie die je wilt gaan volgen, niet naast de deur ligt. Of je wilt juist op kamers om volop te genieten van het studentenleven. Een goede kamer vinden is niet altijd makkelijk. Zeker als je nog geen netwerk hebt in de stad waar je wilt gaan studeren. Bij Klik voor Kamers vind je alleen maar kamers die speciaal bedoeld zijn voor studenten. Ze worden verhuurd door woningcorporaties en zijn dus vertrouwd. Bij de advertentie staat ook informatie over de kamer, bijvoorbeeld de grootte en de ligging. Ook zie je wat het kost om een studio te huren in Tilburg.

Een kamer huren
Op de website van Klik voor Kamers zie je alle aangeboden kamers en studio’s overzichtelijk bij elkaar staan. Zie je een studio die je aanspreekt? Reageer hier dan op. Als de advertentietijd is verstreken, selecteert Klik voor Kamers een kandidaat. Dat gebeurt op verschillende manieren. Vaak is degene die het langst staat ingeschreven, de eerste kandidaat. Maar soms wordt de kamer toegewezen aan degene die het eerste reageert. Of de kamer wordt verloot. Uit alle reacties loten we de eerste kandidaat. Het maakt niet uit hoe lang je ingeschreven staat.

Geselecteerd
Ben jij de gelukkige kandidaat? Dan ontvang je een e-mail met instructies van Klik voor Kamers. Lees deze goed. Je moet bijvoorbeeld binnen 24 uur laten weten of je interesse hebt en de kamer wilt bezichtigen. Pas na de bezichtiging beslis je of je de kamer ook daadwerkelijk wilt hebben. Als je de kamer toch afwijst, zijn hier geen kosten aan verbonden. Ben je deze keer niet geselecteerd voor de kamer? Dan kun je op je persoonlijke pagina het verloop van het aanbiedproces zien en nagaan of je eventueel nog kans maakt op de aangeboden kamer.

Als je een studio wilt huren in Tilburg, is Klik voor Kamers het juiste adres. Verandert je situatie omdat je bijvoorbeeld gaat samenwonen? Dan kun je via Klik voor Wonen een geschikte huurwoning vinden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het
 contactformulier.