Kamer huren Tilburg

Ga je studeren en wil je een kamer huren in Tilburg? Schrijf je dan snel in bij Klik voor Kamers. Op onze website worden dagelijks nieuwe studentenkamers en studio’s aangeboden. Pas als je ingeschreven bent, kun je reageren op een advertentie. Inschrijven is geheel gratis. Je bent bij Klik voor Kamers slechts een klik verwijderd van een studentenkamer in jouw favoriete stad. 

Tilburg, de studentenstad van Brabant
Tilburg is een van de leukste studentensteden in Brabant. En dat is niet gek, je vindt er namelijk alles. Leuke studentenverenigingen, gezellige horecagelegenheden en veel winkels. Het is dan ook niet gek dat veel studenten voor Tilburg kiezen als ze gaan studeren. En ook als je een kamer wilt huren, kun je in Tilburg terecht. Bij Klik voor Kamers vind je veel verschillende kamers en studio’s, dicht bij het centrum of bij de universiteit of hogeschool.

Op kamers
Als je gaat studeren, moet je soms wel op kamers gaan wonen. Bijvoorbeeld omdat je gekozen studie ver van huis is. Of je wilt juist op kamers, om volop te genieten van het studentenleven. Maar het is niet altijd eenvoudig om een geschikte kamer te vinden. Want hoe weet je nu of iets vertrouwd is? Bij Klik voor Kamers vind je alleen maar kamers die speciaal bedoeld zijn voor studenten. Ze worden verhuurd door woningcorporaties en je weet dus zeker dat alles goed geregeld is. Bij de advertentie staat ook informatie over de kamer, bijvoorbeeld de grootte en de ligging. Ook zie je direct wat het kost om een kamer te huren in Tilburg.

Een kamer huren
Op de website van Klik voor Kamers zie je alle aangeboden kamers en studio’s staan. Als je een geschikte kamer ziet, kun je reageren. Maar je moet wel rekening houden met een paar zaken. Je leeftijd speelt namelijk een belangrijke rol. Als je tussen de 16 en 18 jaar bent, mag je alleen reageren op kamers. Vanaf je 18de tot je 27ste kun je op kamers en zelfstandige studentenstudio’s reageren. Ben je ouder dan 27 jaar? Dan mag je alleen nog maar reageren op zelfstandige studentenstudio’s.

Toewijzing
Klik voor Kamers selecteert de kandidaat die als eerste in aanmerking komt. Dat kan op verschillende manieren gebeuren. Vaak is degene die het langst staat ingeschreven, de eerste kandidaat. Soms wordt de kamer toegewezen aan degene die het eerste reageert. Maar studentenkamers worden ook vaak verloot. Uit alle reacties loten we de eerste kandidaat. Het maakt niet uit hoe lang je ingeschreven staat.

Geselecteerd
Ben jij geselecteerd? Dan ontvang je een e-mail met instructies van Klik voor Kamers. Binnen 24 uur moet je laten weten of je interesse hebt en de kamer wilt bezichtigen. Pas na de bezichtiging beslis je of je de kamer ook daadwerkelijk wilt hebben. Ben je deze keer niet geselecteerd voor de kamer? Dan kun je op je persoonlijke pagina het verloop van het aanbiedproces zien en nagaan of je eventueel nog kans maakt op de aangeboden kamer.

Als je een kamer wilt huren in Tilburg, moet je bij Klik voor Kamers zijn. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.